Voorbereidingen City Dinner 2019 in volle gang!

City dinner logo Ondernemend Veghel

Wegens succes herhaald!

Vorig jaar kregen we veel positieve reacties van onze leden op het City Dinner. We werden er bijna verlegen van….. Natuurlijk was dat leuk om te horen, maar het waren toch vooral de deelnemende Veghelse ondernemers zélf die het tot een succes maakten. Ere wie ere toekomt, nietwaar? Dus op ons lijstje ‘in 2019 te organiseren activiteiten’ stond het City Dinner met stip bovenaan. En op dinsdag 4 juni is het zover.


Voor wie het nog niet kent, het City Dinner is een unieke mix van gastronomische hoogstandjes in een strak logistiek programma. Een heel toegankelijk evenementje voor leden van Ondernemend Veghel om collega-ondernemers op een gezellige manier beter te leren kennen. Bij verschillende horecagelegenheden in Veghel krijg je lekkere gerechten geserveerd. Na iedere gang wisselt de locatie, het gezelschap en je looproute! Het is een verrassing waar je gaat eten, met wie je aan tafel schuift, welke route je volgt en wat je gaat eten! Afsluitend genieten we samen van een nagerecht en een borrel bij Fellows & Friends op de Markt in Veghel.

Nog even alles op een rijtje:

  • Exclusief voor leden van Ondernemend Veghel
  • Dinsdag 4 juni vanaf 17.00 uur
  • Start bij Fellows & Friends op de Markt in Veghel.
  • De meeste bijeenkomsten zijn gratis, maar voor het City Dinner brengen we € 35,- per persoon in rekening. Als bijdrage in de werkelijke kosten van € 75.
  • Per lidmaatschap kunnen twee personen van je bedrijf of organisatie deelnemen.

Ben je lid en wil je deelnemen aan het City Dinner? Klik hier

Lid worden van Ondernemend Veghel? Klik hier

Te nieuwsgierig geworden? Check dan de aftermovie van vorig jaar.