Succesvol City Dinner!

Het verrassingselement zou de boventoon voeren op het Veghelse City Dinner evenement. En dat heeft het gedaan! De eerste reacties waren: “geweldig, kippenvel, voor herhaling vatbaar, strakke planning en gezellige sfeer!”

In totaal lieten ruim 80 CVO en VMK leden zich verrassen en schreven zich in voor het evenement op donderdag 21 juni. Het was een verrassing waar je ging eten, met wie je aan tafel zou schuiven of een taxi zou delen en wat je ging eten.

Alle gasten werden vanaf 17:00 warm ontvangen bij de Noordkade met heerlijke koffie van Noord Coffee Roasters, champagne en wijn van Wine2Proof, gebrande nootjes van Voets en de heerlijke snacks van Pieperz. De onmisbare busjes van Dortmans en Ambutax stonden in tussentijd op het parkeerterrein op te warmen. Om half 7 vertrokken de gasten op culinaire rondreis richting locaties zoals het nieuwe The Yard Hotel, Vanderlande, Rabobank, De Reiger en Hutten waarbij de pop-up locaties verzorgd werden door De Reiger en Hutten Catering. Vervolgens is er gezamenlijk afgesloten bij het Sligro ZiN Inspiratielab.
Het samenbrengen van ondernemers stond centraal tijdens het eerste Veghelse City dinner evenement. En aan de geluiden van de deelnemers te horen is dit goed gelukt.