Aanmelden

Kunnen wij lid worden?
Alle bedrijven gevestigd in Meierijstad en betrokken bij het Veghelse bedrijfsleven verwelkomen wij graag binnen onze ondernemersvereniging.

Ondernemersvereniging?
Juist, geen netwerkclub, geen aanbevelingsnetwerk, geen collectief bedrijven netwerk. Een vereniging die ondernemers verenigd. Daarom verwachten wij ook van onze leden een vertegenwoordiging van de directeur-(groot)aandeelhouder zelf, de (statutaire) directeur, niet zijnde aandeelhouder, of een bij het Veghelse bedrijfsleven betrokken vaste (contact)persoon op directie -of managementteamniveau. Maar altijd een ondernemer. Een aanpakker. Een goede en fijne gesprekspartner!

Hoe word ik lid?
Stap 1. Via onderstaande knop kan je jezelf aanmelden.
Stap 2. Wij nemen contact op om even kennis te maken met je, we bespreken wat een lidmaatschap inhoud en wat je kan verwachten.
Stap 3. Het bestuur besluit snel, maar uiterlijk binnen twee weken of het bedrijf en de afgevaardigde voldoen aan onze criteria
Stap 4. Klaar! Op de eerstvolgende bijeenkomst vragen we je even naar voren om jezelf (kort) voor te stellen en heten we je van harte welkom!

Wat kost dat?
De contributie is € 320,00 per jaar indien je minder dan 20 werknemers in dienst hebt. Heb je 20 of meer mensen in dienst, dan betaal je € 1,50 per medewerker per jaar extra.
Jaarlijks in de eerste ledenbijeenkomst van het jaar (de ALV) wordt door de ledenvergadering de nieuwe contributie vastgesteld.

Lidmaatschap aanvragen