Deborah Nas komt naar Veghel

Hoe komt het toch dat startups de gevestigde, grote bedrijven vaak ver achter zich laten als het op innovatie aankomt? Waarom is de ene innovatie wél succesvol en de andere totaal niet, terwijl de producten erg op elkaar lijken?
Deborah Nas, dé expert op dit gebied, komt op uitnodiging van Ondernemend Veghel naar onze ledenbijeenkomst en geeft ons met haar presentatie ‘nieuwe manieren van innoveren’ een antwoord op deze vragen.

Als innovatieadviseur helpt Deborah Nas al ruim zestien jaar grote én kleine organisaties met het bepalen van nieuwe groeirichtingen en het bedenken van nieuwe producten en diensten. Daarnaast is ze deeltijdprofessor ‘Strategic design for technology-based innovation’ bij Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft.

Kortom vrijdag 13 september staat compleet in het teken van innovatie! Reserveer deze middag op tijd in je agenda want het belooft een inspirerende middag/avond te worden. Inloop vanaf 15:30 en het programma start om 16:00. Kijk voor meer informatie in je persoonlijke uitnodiging of neem contact op met secretariaat@ondernemendveghel.nl.

Bring Your Buurman
Omdat we zoveel mogelijk ondernemers de kans willen geven elkaar te ontmoeten én te leren van hetgeen Deborah Nas ons te vertellen heeft, zetten we deze keer onze deuren een tikje verder open. Deze bijeenkomst reserveren we wat plaatsen voor collega-ondernemers die onze vereniging en ons wat beter willen leren kennen. Dus, op vrijdagmiddag 13 september is het credo ‘Bring Your Buurman’ (of net wat deuren verder, zolang het bedrijf maar in Veghel of een andere plaats in de gemeente Meierijstad gevestigd is).
Je kunt je ‘buurman’ gelijktijdig met jezelf aanmelden.