Personeel Diensten Centrum Veghel bestaat 10 jaar

PDC 10 jaar

Personeel Diensten Centrum Veghel bestaat 10 jaar. Feest dus! Daarom pakt het bedrijf  uit met een splinternieuw online Talentcentrum. Vanaf begin oktober kunnen ondernemers, werkgevers en medewerkers hier terecht voor een uniek aanbod aan testen voor persoonlijke en professionele groei. Het doel? Talent ontplooien, betere team- en bedrijfsprestaties én meer werkgeluk.

Ambitie

Het Talentcentrum sluit aan bij waar PDC Veghel voor staat: regie hebben en houden op je loopbaan. “Als je werknemers de ruimte biedt om baas van hun eigen carrière te zijn, stimuleert dat enorm,” aldus Anja Lawera. Zij richtte 10 jaar geleden PDC Veghel op voor de MKB-ondernemer met vragen over personeelszaken. “Inmiddels zijn we twee FD Gazellen-awards, een arbodienstcertificering, een nieuw pand en veel nieuwe klanten verder.” Maar dit betekent niet dat de ambitie van PDC hier stopt.  

Ontwikkeltips en deskundig advies
Net als andere ondernemers blijft Lawera met haar bedrijf PDC vooruitkijken. De testen in het Talentcentrum kunnen bedrijven helpen een nieuwe stap te maken. De testuitslagen geven namelijk antwoord op belangrijke ondernemersvragen zoals; bestaat uw team uit de juiste mensen? Wat kunt u doen om talenten écht tot bloei te brengen? Is extra personeel misschien nodig? PDC helpt verbeterpunten te vinden en met ontwikkeltips en deskundig advies alles uit de onderneming te halen.

De basis voor succes

Het Talentcentrum sluit aan in het rijtje bij het Service, Kennis-, Werk- en Verzuimcentrum. Dit zijn de diensten waar klanten van PDC nu al gebruik van kunnen maken. “Zie ons als een extern HR-team. Met onze ruime ervaring kunnen we de ondernemer op alle HR-gebieden van dienst zijn. Op het gebied van talentonwikkeling in de vorm van testen en advies, maar ook zeker met begeleiding en praktische uitvoering. Hierbij kijken wij altijd naar de lange termijn, want investeren in een duurzame arbeidsrelatie is volgens ons de basis van elk succes.”

Het PDC Talentcentrum vindt u via www.pdcveghel.nl/talentcentrum.