Bedrijvenbezoek van Berkel Groep

Aanpakkers van Nature! 
We zijn nog aan het nagenieten van het bezoek aan Van Berkel Groep van afgelopen dinsdag. Het was een inspirerend kijkje achter de schermen. 

Na een gastvrij en uitgebreid ontvangst was het woord aan Hein van Berkel. Hij nam ons mee in 67 jaar van Berkel Groep. De kracht van van Berkel kwam duidelijk naar voren. En die kracht die hen zo typeert zetten ze voort met een spiksplinter nieuw, duurzaam en toekomstbestendig pand met de derde generatie al in het visier. Die staan al te popelen om het familiebedrijf voort te zetten. 

Tijdens een bedrijvenbezoek mag een rondleiding natuurlijk niet ontbreken. Het sterke en duidelijk DNA hebben ze van a tot z doorgevoerd in alle details van het bedrijf. Geweldig! 

Cora van Nieuwenhuizen, voorzitter Energie-Nederland en voormalig Minister Infrastructuur en Waterstaat, kwam ons bijpraten over de wereld van de energie en ondernemen. Op dit gebied is er heel wat aan te pakken. Een actueel onderwerp dat ons allemaal bezighoudt en waarin we meer inzicht hebben gekregen dankzij Cora.