Groenbezorgen – stralend in het donker

Vergeet de Coca-Cola kersttruck. Hier is Groenbezorgen!

Eerder was het pas kerst, als je de Coca-Cola kersttruck had gespot. Met al die lampjes én natuurlijk het heerlijke ‘Holidays are coming’ op de achtergrond. Maar die tijd is voorbij! Want Groenbezorgen lanceert een compleet vernieuwde versie van de Coca-Cola video én song. Waarin licht en samen zijn nog steeds een hoofdrol spelen.

Het idee voor de video ‘Groenbezorgen brengt het’ ontstond vorige winter, toen Groenbezorgen reacties kreeg dat bezorgers ’s avonds niet altijd goed zichtbaar waren op straat. Daar moesten we natuurlijk iets mee. We vliegen in een behoorlijk tempo met een bakfiets vol pakketten over de weg, waarbij duurzaamheid én veiligheid voorop staan.

Een innovatieve manier om de bakfietsen van Groenbezorgen te verlichten. Veilig, met verschillende kleuren lichtstrips om de fiets én de bak, met een lichtval tot 50 cm op de grond rondom. En duurzaam, vanwege de energiezuinige led-armaturen. Zo kunnen de koeriers zelf veilig en groen op pad, en zijn zij goed zichtbaar voor alle inwoners van regio Uden, Veghel en Oss: het gebied waar Groenbezorgen actief is.

Bij de nieuwe fietsverlichting en de overgang naar de wintertijd hoort een ‘feel good’ videoclip die jong en oud bekend voor zal komen. De song en de beelden zijn namelijk gebaseerd op de iconische kerstreclame van Coca Cola, maar dan in een verrassend nieuw jasje: Groenbezorgen brengt het. Laat de donkere winterdagen maar komen!