Annulering bijeenkomst 4 september 2020

Om maar met de deur in huis te vallen, onze bijeenkomst van 4 september kan niet doorgaan. Dat besluit hebben we met pijn in ons hart genomen.

‘Groeten en ontmoeten’ is een essentieel doel van onze vereniging en daarmee voorzien we in een behoefte. We hadden immers zonder herinnering al 68 aanmeldingen binnen.
Na de laatste persconferentie en de ontwikkeling van de Covid-19 cijfers hebben we zorgvuldig afgewogen of onze bijeenkomst wel door kan gaan. Wetende dat er bij veel bedrijven van onze leden zorgvuldige protocollen zijn om nu nog niet bij elkaar te komen en thuiswerken nog steeds regel is, is het voor ons duidelijk dat onze bijeenkomst daar niet in past.
Daarnaast hebben we gekeken of de afstandregels in de gereserveerde zalen en gangen in combinatie met zitplaatsen voldoende zekerheid kunnen geven. Ook dat was onvoldoende.
We gaan voor een letterlijk en figuurlijk gezonde vereniging op lange termijn, dus hoe zuur ook, nog even verstandig blijven met zijn allen.

Maar doen we niets?
Zeker niet, want de belangenbehartiging gaat vol door zoals jullie in de nieuwsbrieven lezen en daarnaast zijn we nu wat andere ideeën aan het uitwerken. Gebaseerd op wat wél kan.
Eén activiteit gaat al op korte termijn plaatsvinden. Jullie ontvangen binnenkort een uitnodiging voor zogeheten ‘blind lunches’, Waarbij we elkaar in kleine groepjes kunnen ontmoeten. Zo kunnen we elkaar toch zien, onze uitdagingen uitwisselen én hoe we die slim en innovatief in deze bijzondere tijd aanpakken. Groeten en ontmoeten dus, in ongedwongen sfeer.

We verwachten jullie begrip voor dit besluit en weet dat we er zijn om samen met jullie te laten zien hoe ondernemend wij met allen zijn als Ondernemend Veghel.

Tot snel ………bij de lunch.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Ondernemend Veghel