Wegens succes geprolongeerd; blind-lunch!

Kaart niet beschikbaar

Datum
13 juli 2021 - 22 juli 2021
12:00 - 13:30

Gisteren, 9 juni, hebben we weer mogen proeven aan het samenkomen met ondernemers. En dat smaakt naar meer! Daarom organiseert Ondernemend Veghel in juli wederom de blind-lunches.

Blind-lunch
Wanneer je je inschrijft  voor onze blind-lunch, reserveren wij een ‘tafel voor vier’ bij een van onze Veghelse lunchzaken. Drie andere ondernemers schuiven bij je aan en samen lunchen jullie, op onze kosten!

Je weet vooraf niet met wíe en wáár je gaat lunchen. Wat je wél weet, is dat je gelijkgestemden gaat ontmoeten, andere leden van je ondernemersvereniging. En natuurlijk dat je gaat genieten van een lekkere lunch!

Waarom?
Omdat we je als Ondernemend Veghel even geen evenementen en bijeenkomsten voor grotere groepen kunnen aanbieden. Maar wél verbonden willen blijven, ervaringen delen, elkaar beter leren kennen, ontmoeten en groeten. En eten moet je toch!

Wanneer?

  • Dinsdag 13 juli 12:00   of
  • Donderdag 15 juli 12:00   of
  • Dinsdag 20 juli 12:00   of
  • Donderdag 22 juli 12:00

Kosten
Dat vertelden we al, vanwege het ontbreken van bijeenkomsten betalen wij de rekening. Zolang het een normale lunch blijft 😉

Wat vragen we van jou?
Na afloop ontvangen we graag een foto van jullie blind lunch! En we gaan er vanuit dat we die dan mogen gebruiken, bijvoorbeeld op onze website.

Aanmelden vóór 28 juni
 MELD JE AAN!

Wij kijken uit naar jouw aanmelding!

Met vriendelijke groet,
Bestuur Ondernemend Veghel